Dosar penal pentru vătămare corporală gravă

0

Postul de Politie Ion Creangă a fost sesizat telefonic, în ziua de 27 aprilie, în jurul orei 19.20, despre faptul că A. V. Gheorghe, de 64 de ani, din comuna Ion Creangă, judetul Neamt l-a înjunghiat pe fiul său A. Gheorghe, de 35 de ani, din comuna Ion Creangă, judetul Neamt.

În temeiul sesizării, politistii au demarat cercetările si împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamt au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între orele 16.00 – 18.00, la locuinta lui A. V. Gheorghe, între acesta si fiul său a izbucnit un conflict spontan. A. Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, l-a strâns de gât pe tatăl său, iar în momentul în care acesta a scăpat, a luat un cutit, dintr-un suport de vase, si l-a înjunghiat pe fiul său, de mai multe ori, în zona toracică.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Roman, unde a fost suspusă unei interventii chirurgicale stabilindu-i-se diagnosticul politraumatism prin agresiune cu armă albă, multiple plăgi înjunghiate penetrante toracice bilaterale, hemopneumotorax stâng drenat, hemopneumtororax drept drenat, soc hemoragic si soc traumatic. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de vătămare corporală gravă, iar în functie de concluziile medico – legale se va face, cu exactitate, încadrarea juridică a faptei.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate