Dosar penal pentru tăiere si furt de arbori

1

În data de 1 martie 2011, politistii Postului de Politie Grinties s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 26 februarie 2011, V. Mihai, de 35 de ani, din comuna Grinties, judetul Neamt, s-a deplasat în pădurea apartinând lui I. Gheorghe, din Piatra Neamt, si a tăiat trei arbori de esentă foioase, în stare verde de pe picior, care nu erau marcati si pe care i-a transportat cu un TAF pe o altă proprietate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de tăiere, fără drept si furt de arbori.

Stiri Neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. dismerdatu spune

    Buna seara ! Ar fi bine daca vajnicii Politisti din Grinties unde este epicentru Mafiei Lemnului de pa Valea Muntelui sa spuna cite sute de hectare de padure taiate ilegal au disparut cu buna stinta a dumnealor , mai prinde cite un amarit si fac exces de zel cu scopul de a demonstra draga doamne caci Politia de la Grinties exista si chipurile precum caci isi fac datoria , sint multe de spus , citi oameni inselati SINT SI PLING CONTINUU iar ei sint mina in mina cu jefuitorii si nu i-au nici o masura, ba din contra oamenii traiesc sub presiunea amenintarilor de tot felul….Pacat caci se intimpla asemenea fapte de iresponsabilitate…cazind victime oameni cinstiti si neajutorati..!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate