Dosar penal pentru punere în vânzare si detinere de droguri de risc

0

În ziua de 10 martie, în jurul orei 17.20, politisti de investigatii criminale si de investigare a fraudelor din cadrul Politiei municipiului Roman au efectuat o verificare la punctul de lucru al unei societăti comerciale, respectiv la un magazin tip weed – shop, unde au găsit expuse la vânzare produse cu efecte halucinogene si psihotrope, fără documente de provenientă. La magazin a fost identificat I. Alexandru, de 20 de ani, din Roman, reprezentantul legal al firmei. În incinta punctului de lucru au fost găsite 129 de plicuri, continând produse cu efecte halucinogene si psihotrope, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Politistii au aplicat o sanctiune contraventională, în valoare de 1.500 de lei, în conformitate cu Legea nr. 12/1990, pentru efectuarea de acte sau fapte de comert cu bunuri a căror provenientă nu este dovedită, în conditiile legii. Comisarii Gărzii Financiare au aplicat 4 sanctiuni contraventionale, în valoare de 8.500 de lei si au dispus suspendarea activitătii agentului economic pe o perioadă de 3 luni. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de punere în vânzare si detinere de droguri de risc. Au fost ridicate probe din substantele găsite la vânzare în vederea supunerii acestora expertizării.

Dosar penal pentru punere în vânzare si detinere de droguri de risc

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate