Dosar penal pentru lovire sau alte violente

0

În ziua de 03 septembrie 2012, în jurul orei 18.30, Politia orasului Tg. Neamt a fost sesizată de A. Romică, de 48 de ani, din comuna Răucesti, judetul Neamt, despre faptul că ginerele său S. Petru, de 22 de ani, din comuna Răucesti, judetul Neamt, a fost lovit, în jurul orei 13.00, pe str. Plopului, din orașul Tg. Neamț și că în urma agresiunii acesta a observat că îi lipseste suma de 450 euro, dintr-un portofel pe care îl avea asupra sa.
Din verificările efectuate, politistii au stabilit că de asemenea, în jurul orei 13.00, S. Petru a sesizat, prin 112, faptul că în timp ce se afla pe str. Plopului, din Tg. Neamț a fost lovit de C. Gheorghiță de 36 ani si C. Gheorghiță, de 23 de ani, ambii din comuna Vânători – Neamt, A. Luminița, de 45 de ani, din comuna Răucesti, judetul Neamt și încă două persoane pe care le cunoaște doar din vedere. S. Petru a arătat că persoanele l-au agresat la îndemnul lui A. Luminita, ce se află în conflict cu socrul său din cauza unei mosteniri. La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi ce a îndrumat victima să depună plângere pentru infractiunea de lovire, aceasta nereclamând lipsa vreunui bun.
Ulterior, în jurul orei 18.30, A. Romică a sesizat că ginerelui său îi lipseste și suma de 450 euro.
S. Petru a fost diagnosticat cu plagă contuză piramida nazală si policontuzii.
Politistii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente si continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate conditiile în care s-au produs cele sesizate.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate