Dosar DNA pentru numirea politică de către PNL a directorului spitalului din Piatra-Neamț

2

Lovitură devastatoare pentru PNL Neamț.
S-a deschis dosar penal pentru suspiciunea de numire politică prin trafic de influență a unor directori de spitale, unul fiind cel din Piatra-Neamț după cum afirmă PRESA CENTRALĂ (click aici pentru articolul complet).

În plenul Camerei Deputaților, deputatul USR Emanuel Ungureanu a anunțat oficial de la tribună că „zilele astea am trimis la DNA mai multi PNL-isti”. „Vin dosarele pentru voi”, a adăugat el vorbind și despre suspiciunea de numire politică prin trafic de influență a directorului spitalului din Piatra-Neamț.

A luat cuvântul și liberalul Florin Roman care a declarat că speră ca miniștrii să fie chemați la DNA pentru a spune cine face presiuni asupra lor.

Emanuel Ungureanu, deputat USR:
DNA sa spuna cine din PNL a facut trafic de influenta ca la Spitalul Cîmpeni din Alba să fie pus un manager care la studii avea pus „scoala vietii” si era ospatar de meserie. Sunt numiri politice facute de PNL la Deva sau Piatra Neamt, unde au pus in timpul pandemiei, macabru, un manager sef de pompe funebre. Ce poate fi mai mizerabil decat sa vorbesti de depolitizarea sistemului sanitar si tu sa faci asa ceva? Golanie mai mare decat face PNL in aceasta perioada si nu credeam ca voi spune asta in viata mea, nu am vazut nici la PSD.
Zilele astea am trimis la DNA mai multi PNL-isti sa vedem acolo cat de complice e aceasta guvernare care s-a vrut in antiteza cu PSD si o sa facem intr-o luna recensamantul managerilor numiti de voi doar ca sa va mufati la banul public exact ca PSD-istii pe care i-ati schimbat din functie. Sa va fie rusine. Va spun, vin dosarele penale pentru voi”

Iosub Robert

2 Comentarii
  1. vali spune

    Penibil. DNA se ocupa de numiri politice ? Rau a mai ajuns. Pai 90% din conducerile institutiilor publice sunt numite politic. Ia sa vedem cum se fac cercetaarile. Rusinos.

  2. Emilian Barbu spune

    Foarte bine a zis omul. Se vede ca astia au ca principi liber-schimbismul:da-te tu sa ma pun eu !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate