Dorian Popa, trupa The dAdA și Alexandra Ungureanu au încins atmosfera la Târgul de Crăciun de la Neamț

0
15442100_1199994253423236_2308136953346611670_n
sursa foto: facebook

Sâmbătă seara, în cadrul Târgului de Crăciun, pe scena amplasată la Curtea Domnească au urcat, spre deliciul publicului, Dorian Popa, trupa The dAdA (formată din Septimiu Urzică – voce, chitara ; Mihai Ungureanu – chitara bas, backing vocals; Marian Bobiceag – tobe; Theodor Nicolae – chitara solo, backing vocals) şi Alexandra Ungureanu.

Primul pe scenă a urcat Dorian Popa, care a încins efectiv atmosfera. Dacă nu ne credeți, un filmuleț extrem de relevant găsiți postat pe Crăciun la Neamț.

După show-ul oferit de Dorian Popa, pe scenă au urcat cei patru băieți de la trupa The dAdA, care au adus în atenția publicului piese pline de ironie și umor. Trupa a fost fondată în 2010 și a debutat cu single-ul “Ne doare la…”. De asemenea, cei prezenți au fost fascinați și de încântătoarea Alexandra Ungureanu. Solista, care de mai bine de un an cântă alături de trupa The dAdA, a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale, dar și coveruri abordate într-o manieră proprie.
A fost o seară magică în care publicul prezent a cântat și dansat împreună cu artiştii invitaţi.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate