”Doresc sa va asigur dragi prieteni postul de vice la Primăria Piatra Neamt va reveni unui coleg consilier local”

1

Referitor la anuntul colegului nostru Teodorescu Constantin privind renuntarea la functia de Viceprimar al municipiului Piatra Neamt vreau sa comunic urmatoarele: aceasta discutie am cunoscut-o de la bun inceput, fiind parte a discutiilor avute alături de domnul Presedinte Mugur Cozmanciuc si domnul Dragos Chitic si echipa din consiliul local.
Domnul Teodorescu are o cariera profesionala frumoasa intr-una dintre cele mai puternice companii din judetul Neamt si stiu ca va ramane la fel de apropiat si de activ in cadrul Partidului National Liberal si in aceasta echipa frumoasa.
Doresc sa va asigur dragi prieteni postul de vice la Primăria Piatra Neamt va reveni unui coleg consilier local, membru al Partidului National Liberal !
Partidul National Liberal este si va fi o echipa unită in jurul obiectivelor propuse: Piatra Neamt capitala liberala în 2016 si judetul Neamt pol de dezvoltare economica 2015-2035!

Sursa: cont facebook – Radu Surugiu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. sorin spune

    Eu vi-l sugerez pe D-l Cazacu, ce spuneti de asta?
    PS dar d-stra cine sunteti d-le Cozma(in Ciuc)?Chiar, pe bune!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate