„Domnule primar, vă place ce junglă întrețineți în acest colț de rai? ”

0
Foto: Arhiva ZiarPiatraNeamț

Într-un comunicat transmis de către Florentina Moise, Președinte al Organizației Municipale a PSD Piatra Neamț, edilul orașului este rugat să comunice public data la care vor începe lucrările de modernizare a drumului de pe Cozla (dacă tot vorbea dumnealui despre transparență).

Vă amintiți de promisiunile făcute în campania electorală? Dar de faptul că fondurile alocate acestor lucrări de modernizare a drumului a vrut să le mute pentru a efectua reparații în ștrand? Dar despre parcul pe care zicea că vrea să îl construiască pentru copii, în vârf de munte? Oare despre vremurile în care acest drum nu era pericol public (și nici junglă), își mai amintește cineva?

„Dragii mei,

Vă informez ca am depus ,la Primăria Piatra Neamț ,o solicitare referitoare la data inceperii lucrărilor de reparatie a drumului care duce către Colibele Haiducilor și Cercul Gospodinelor, pe care primarul municipiului Piatra Neamț s-a angajat că îl va repara, dar, iată, nu a făcut-o!

Asemenea multora dintre dumneavoastră, mă declar extrem de nemulțumită de cum este administrat orașul nostru.

Vă invit astăzi să vedeți cum arată drumul către Colibele Haiducilor și Cercul Gospodinelor!

Este un traseu despre care domnul Carabelea vorbea cu patos în campania electorală că dorește să îl repare, pentru ca toți cei interesați de a lua la pas sau cu mașina această zonă mirifică, să circule în condiții civilizate!

Personal și împreună cu colegii din PSD și cei cu care suntem în alianță în Consiliul Local Piatra-Neamț, am reușit să obținem alocarea de fonduri din bugetul local pentru modernizarea drumului către Colibele Haiducilor. Dar degeaba…

Dragi pietreni,mi- ati scris sute de mesaje despre cum îi place primarului și echipei sale să țină acest drum care străbate cea mai frumoasă zonă a orașului: bălării care îngustează calea de acces, partea carosabilă distrusă, găuri care pun în pericol viețile participanților la trafic și pentru încrederea dumneavoastră, vă mulțumesc!

Domnule primar, vă place în ce jungă întrețineți în acest colț de rai?

Vreau să fiu informată – vă cer asta a nu mai știu câta oară – când veți începe lucrările pentru modernizarea acestui drum, către Colibe! Nu este cu putință să treacă această perioadă caldă și să nu se execute lucrarea! Sper că nu vă gândiți că reparați drumul la iarnă!?

Dragi prieteni, vă asigur că voi lupta pentru a îndrepta lucrurile care au luat-o razna în orașul nostru, sub administrația Carabelea! Oameni buni, nu vă voi dezamăgi! Sunt și voi fi în interesul dumneavoastră!”, a transmis Florentina Moise.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate