Domnule primar, domnilor consilieri! După doi ani de stat în case, pietrenii ar merita mai mult decât „Zilele Orașului Piatra Neamț-Piatra Fest 2022”

3
FOTO ARHIVĂ

Am observat că domnul primar Andrei Carabelea a propus pentru „Zilele Orașului Piatra Neamț-Piatra Fest 2022” un buget de aproximativ 70.000 euro. Aparent ar putea părea o sumă mare dar în realitate este minusculă în comparaţie cu ce aşteptări au cetăţenii care doi ani de zile au fost ţinuţi în casă de pandemie.

Îi rugăm pe domnul primar Andrei Carabelea sau pe orice alt consilier local, de la orice partid, să se gândescă la nevoile pietrenilor şi să suplimenteze generos acest buget. Copiii sunt doriţi să iasă, adulţii la fel iar cei din HORECA au mare nevoie de o gura de oxigen. După doi ani fără evenimente, de zilele oraşului tot municipiul Piatra-Neamţ ar trebui să fie în sărbătoare şi să se organizeze evenimente pentru toată lumea şi în centru, şi în ştrand şi peste tot pe unde se poate. Toate grupele de vârstă şi toate clasele sociale ar trebui să simtă că sunt zilele oraşului şi să existe evenimente pentru toţi.

Nu uitaţi, domnilor care conduceţi acest oraş că uneori daţi foarte mulţi bani pe tot felul de lucruri care se dovedesc în timp a fi inutile. Pentru artişti şi evenimente de calitate trebuie bani. Nu există evenimente bune ŞI ieftine. Există doar evenimente bune SAU ieftine.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Clau spune

  Nu mai bine iese dl Primar si anunta ca de acei bani a reparat un loc de joaca, a reparat un trotuar, a reparat ceva stalpi de curent electric cazuti sau ceva pavele cazute in canalizare?
  Sa sune la Oradea daca nu are idei…

 2. gabriel L. spune

  D.le „PĂTIMAŞ”, asa este, aveți dreptate!!!!

 3. Un pălmaș spune

  Așa zic și eu. Cam puțini bani pentru pâine și circ, că doar asta vrea prostimea. Sa dăm cât mai mulți. În loc să investim in oraș, cheltuim pe toate prostiile, mai puțin ce e important.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate