Domnul presedinte Traian Basescu a spus ” PDL a fost un partid care nu a obstructionat justitia”

2

Domnul presedinte Traian Basescu a spus in aceasta seara la TVR ca ” PDL a fost un partid care nu a obstructionat justitia „.
PARLAMENTUL ROMANIEI – CAMERA DEPUTATILOR – Raportul de activitate al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii a spus ” .……..Lucrarea a fost înaintată Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Serviciului teritorial al DNA Bacău. Din răspunsurile primite de la aceste instituţii, rezultă că faptele de care este acuzat primarul municipiului Piatra-Neamţ nu au fost soluţionate. Din acest motiv, apreciem că putem suspiciona autorităţile judecătoreşti de tergiversare nejustificată a soluţionării acestui caz.
Ghici ghicitoarea mea …. cine minte , Traian Basescu sau Parlamentul Romaniei ?

Satocrac Vasile

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. gyovy spune

    PDL a fost? Sub(in)constientul il tradeaza pe anticristul betiv.

  2. popa gheorghe adrian spune

    Sa nu uitam Parcul Central pe care subsemnatul il revendica si ordinul politic ca instantele sa se pronunte impotriva a ceea ce s stabilit CURTEA EUROPEANA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate