Domnul Culita Tarata presedinte CJN a atins un subiect foarte sensibil pentru politicienii si presa nemteana

2

Domnul Culita Tarata presedinte CJN a atins un subiect foarte real dar in acelasi timp si foarte sensibil pentru politicienii si presa nemteana.
Chiar daca avem indicii si banuieli aspura aluziei domnului presedinte nu intram  inca in acest subiect pana ce nu vom afla cu exactitate la cine se referea domnul Tarata .
Oricum adevarul trist este ca la ce tradatori , vanzatori , mincinosi si nonvalori avem prin politica nemteana ar fi binevenita o mana de interlop care sa le mai estompeze avantul spre combinatii si tradari .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. nationalistu` spune

    cris99. Bune observatii.

  2. cris99 spune

    Ii sade foarte bine domnului Culita Tarata in acest anturaj. Este exact locul lui potrivit. Nu de politician, pentru ca domnul Tarata nu a fost niciodata un politician.A fost un om de afaceri provenit dintr-un sistem comunist care s-a „reorientat”la timp si din aproape in aproape, a tot furat si a acumulat, asa incat, acum ,s-a umplut.Si omul cand e plin de toate crede ca e plin si de stiinta , asa ca domnul Tarata a crezut ca stie si poate prea multe ca sa nu conduca un judet.Sa vedem daca-i va merge. Cinstit vorbind, cred ca-i sade foarte bine langa „domnul” acela care-i sufla-n bors. Cred insa ca domnul acela nu sufla degeaba in borsul ala si ca e un pic mai smecher ca domnul Tarata (pana acum toti credeam ca mai smecher ca Tarata nu-i nimeni) Sufla ca sa-l manance el ,nu Culita.
    Sunteti de aceeasi parere cu mine?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate