Domnul Culita Tarata , presedinte al CJN umbla pe la Bucuresti sa deschida un spital care nu a fost inchis

2

Domnul Culita Tarata , presedinte al CJN umbla pe la Bucuresti sa rezolve o problema care in acte nu exista . Vrea sa redeschida spitalul de la Bicaz , spital inchis in urma unor smecherii locale . Speram ca domnul presedinte al CJN sa se enerveze destul de tare si sa spuna public cine si-a bagat coada si a lasat fara asistenta medicala Valea Muntelui .
Noi scriam mai de mult : ” Cu totii cunoastem subiectul inchiderii spitalului din Bicaz . Presa a scris , politicienii au rupt camasile de pe ei , specialistii au comentat .
Noi , am descoperit cu uimire ca in realitate , in acte, spitalul din Bicaz nu a fost inchis nici o zi ci doar i s-a taiat finantarea de la CAS . Deci ma repet . In realitate nu a  existat nici un ordin de ministru pentru inchiderea spitalului si nici o hartie care sa inchida acest spital .
Ce ati citit dumneavoastra in presa si ati auzit pe la politicienii nemteni nu este adevarat . Expresia “Spitalul din Bicaz închis prin ordin de Ministrul Sănătătii” sau “spitalul din Bicaz este pe lista cu spitale inchise” sunt doar gargare de prostit nemtenii.
Ce interese au fost in spatele acestui joc mediatic , ce “nemtean destept” trebuia sa preia in regim privat sanatatea din zona , de ce nu a mai primit finantare spitalul si toate celelalte raspunsuri ar trebui sa le primeasca nemtenii de la politicienii care au aruncat in stanga si in dreapta cu discursuri despre “ordinul de inchidere de la Ministerul Sanatatii” .
Ia sa ne arate noua , politicienii nemteni ordinul lui “peste prajit” daca tot s-au laudat atata cu el prin presa .

Se pare ca iar am avut dreptate si nemtenii au fost mintiti . Chiar si domnul Culita a spus nu de mult ca „Este vorba de interese personale şi nu cele ale oraşului Bicaz. Acum trebuie să facem toate eforturile pentru a redeschide spitalul cu pricina.” .
Tare am vrea si noi domnule Culita Tarata sa ne spuneti si numele celor care au avut interese personale si nu ar fi rau sa le spuneti si la organele abilitate, deoarece acum va chinuiti sa reparati o smecherie care pune in pericol viata multor nemteni .
Nu ar fi rau sa ne spuna si domnul Pruteanu cum e cu ordinul de ministru care nu exista, dar a fost  invocat la inchiderea spitalului , doar era presedinte de CJN pe acea vreme .

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Vlad spune

    Iosefini, esti destept. Pi buni. Iar la vremea cand se punea lacate pe spitale, cu avize si fara avize, prea bunul si milostivul Culita era deputat in Unpr si in frunte cu Oprea sustinea neconditionat Guvernul. Astia care ii fac acum statuie si stau in patru labute in fata Ingerului Tarata o sa vada ce fata are cu adevarat.

  2. iosefini spune

    SI CE NU A GASIT CHEILE CULITA TARATA? BLA-BLA-uri ELECTORALE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate