Domnilor consilieri, nu vă bateți joc de animalele din Parcul Zoo, căci veți regreta!

1

Mâine, consilierii locali PNL-USR și unul de la ALDE care a promis că le dă votul vor vota pentru desființarea grădinii zoo. Motivul spus de primar că îi este milă de animalele care stau închise este o mare minciună. Nu le pasă deloc de animalele de la zoo. Ele vor fi relocate în alte parcuri zoo, adică vor fi mutate dintr-o pușcărie de animale în altă pușcărie de animale.

Dacă păsa cuiva de animale, se mutau întâi animalele în sanctuare unde au condiții similare cu cele din libertate, dar nu despre binele animalelor este vorba, ci despre eliberarea terenului.

Domnilor consilieri locali, vă atragem atenția în cel mai serios mod. Nu glumim și nu folosim clișee jurnalistice. Nu votați desființarea grădinii zoo până ce vă asigurați ca animalele de aici sunt mutate în locuri unde să aibă condiții mai bune. Nu vă jucați cu asta. Combinați terenuri, aranjați licitații, puneți oameni pe criterii politice pe funcții, dar nu vă bateți joc de animalele de la zoo. Să nu ziceți că nu v-am avertizat!

Dacă vă doare undeva de ce spunem noi, atunci gândiți-vă cum pierde partidul vostru alegerile la Piatra-Neamț dacă unul dintre animalele de la grădina zoo pe care o desființați va ajunge să trăiască chinuit într-o cușcă de un metru sau, și mai rău, este sacrificat că nu are unde să fie dus.

Publicația ziarpiatraneamt.ro se opune categoric desființării Pacului Zoo până când animalele de aici nu sunt relocate în siguranță și în condiții cât mai apropiate de cele din mediul natural.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Daniela spune

    Ce se poate face ca aceste animale sa ajunga in sanctuare/ rezervatii reale?

    Nu se poate face plangere la Politia Animalelor si Garda de Mediu pentru proaste tratamente aplicate animalelor?

    Aceste fotografii ar trebui distribute la toate televiziunile nationale de stiri!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate