Doliu în lumea muzicii

1
Facebook/Roxette
Marie Fredriksson
 Photo: Mattias Edwal

Marie Fredriksson, solista formației Roxette, a murit pe 9 decembrie 2019, după 17 ani de luptă cu cancerul. Anunțul a fost publicat oficial de Dimberg Jernberg Management.

În 2002, Marie a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier, pentru care a primit tratament. În 2009, solista a revenit pe scenă, continuând cariera muzicală și publicând mai multe albume. În 2016, medicii i-au recomandat să facă o pauză în carieră și să se concentreze pe problemele medicale.

Marie a lăsat în urmă o uriașă moștenire muzicală. Vocea ei puternică și sensibilă, performanțele excepționale pe scenă vor rămâne în amintirea tuturor. Familia, soțul și cei doi copii, a solicitat să le fie respectată suferința. Înmormântarea va avea loc în mediu restrâns, doar în prezenta apropiaților lui Marie.

Marie Fredriksson a fost o cântăreață, cantautoare și pianistă suedeză de muzică pop, cunoscută mai ales datorită evoluției sale în formația pop rock Roxette, pe care a creat-o împreună cu Per Gessle în 1986. Formația Roxette a câștigat faima internațională la sfârșitul anilor 1980 – începutul anilor 1990 cu un total de șase hituri în top 10 din SUA, cum ar fi „It Must Have Been Love”, „Listen to Your Heart”, „The Look”, „Joyride” și „Dangerous”.

Drum lin…

1 Comentariu
  1. Gina spune

    Drum lin către stele,Marie Fredriksson!!!Am crescut cu muzica trupei Roxette,eram o fană cu insigne in piept,cine are 40 de ani,știe despre ce vorbesc,cum se purta pe atunci!Sunt foarte tristă!Things will never be the same….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate