Doi tineri au incercat sa plece cu produse dintr-un magazin fara sa le plateasca

0

Luni 11 februarie a.c., în jurul orei 12.30, o patrulă de jandarmerie, în timp ce executa acţiuni specifice de asigurare a ordinii publice în mun. Piatra Neamţ, a fost sesizată de către reprezentanţii unui magazin din localitate, cu privire la faptul că o femeie şi un bărbat au încercat să sustragă mai multe produse cosmetice în valoare de aproximativ 150 lei, fără a plăti contravaloarea acestora.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoanele în cauză sunt Nicoleta L., de 15 ani şi Constantin C., de 21 de ani, ambii din Piatra Neamţ. Aceştia au ascuns produsele în geanta fetei (aparate de ras, şampon şi deodorant), după care au trecut de casa de marcat fără a achita contravaloarea acestora.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate