Doi minori din Piatra-Neamț, reținuți de polițiști pentru tâlhărie

0

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi minori, de 15 ani, bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

La data de 19 noiembrie 2018, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat și reținut doi minori, de 15 ani, ambii din Piatra-Neamț, dar care locuiau fără forme legale în localitatea Girov, bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că la data de 12 noiembrie 2018, în timp ce se aflau pe strada Gheorghe Cioată din Girov,  cei doi ar fi deposedat prin violență un localnic de 31 de ani, căruia i-au sustras din portofel aproximativ 600 de euro și 500 de lei.

La scurt timp, polițiștii i-au depistat și condus la sediul poliției în vederea audierii, unde cei doi au recunoscut fapta pe care au comis-o, prejudiciul creat fiind recuperat în totalitate și înapoiat persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate