Doi hoți din Neamț au creat un prejudiciu de 120.000 lei

0

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au reținut, ieri, două persoane pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

În urma investigațiilor efectuate privind sustragerea unei autorulote în noaptea de 03/04.07.2017, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Ștefan cel Mare. Vehiculul a fost recuperat, iar cercetările au fost extinse față de bărbat și în cazul unui furt dintr-o casă de vacanță de pe raza municipiului Piatra Neamț din noaptea de 12/13.06.2017.

În acest caz, investigatorii au mai identificat un tânăr de 26 de ani, din Piatra Neamț, care a participat alături de bărbat la săvârșirea faptei. Și față de acest tânăr polițiștii au extins cercetările, stabilindu-se că în noaptea de 08/09.06.2017, ar fi pătruns într-o locuință aflată în construcție și situată în municipiul Piatra Neamț, de unde a sustras scule electrice. În total a fost creat un prejudiciu de circa 120000 de lei, reușindu-se recuperarea a peste 80% din valoare.

În urma documentării întregii activități infracționale, polițiștii au reținut 24 de ore cele două persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat. Astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate