Doi bărbați urmăriți la nivel național pentru multiple infracțiuni, depistați în Piatra-Neamț

0

La data de 27 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat, în municipiul Piatra Neamț, doi bărbați, de 41, respectiv 46 de ani, urmăriți la nivel național.

Cei doi erau condamnați de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 8 luni, respectiv 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, camătă, şantaj, tâlhărie şi lipsire de libertate.

Polițiștii i-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

În cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 49 de ani, din Bârgăuani.

Cel în cauză a fost condamnat de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate