Doi bărbați din Piatra-Neamț, prinși de Poliție. Unul dintre ei era căutat la nivel internațional

0

La data de 25 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Neamț au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Italia, pe numele unui bărbat, de 38 de ani, din Piatra-Neamț.

Acesta era urmărit la nivel internațional, pentru săvârșirea pe teritoriul Italiei, a șapte infracțiuni de furt și folosirea nedreaptă de carduri.

Acesta a fost reținut, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

***

La data de 25 mai a.c., în urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Neamț au depistat, în localitatea Piatra-Neamț, un bărbat, de 44 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Tribunalul București, la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și patru luni de închisoare,  pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tentativă de tâlhărie calificată.

 Cel în cauză, a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate