Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

Doi bărbați din Piatra-Neamț, conduși şi încarcerați de poliţişti la Penitenciarul Bacău

  • Un bărbat de 32 de ani și unul de 24 de ani au fost încarcerați la Penitenciarul Bacău

La data de 7 noiembrie 2018 poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ au acţionat pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

Astfel, în localitatea Girov, poliţiştii au depistat un bărbat de 32 de ani, din Piatra-Neamţ, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra-Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt.

În fapt, în noaptea de 18/19.07.2014,  bărbatul a sustras o cabalină din curtea locuinţei unei persoane din localitatea Girov.

Totodată, poliţiştii au depistat în localitatea Agapia, un tânăr de 24 de ani, din Piatra-Neamţ, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul era condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ, la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de  9/10.02.2015, acesta împreună cu o altă persoană a pătruns, fără drept, în incinta unui imobil din Piatra Neamţ, de unde a sustras bunuri şi sume de bani, prejudiciul creat fiind de 7800 de lei.

Ambele persoane au fost conduse şi încarcerate de poliţişti la Penitenciarul Bacău.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *