Doi bărbați din Neamț au ajuns ieri la penitenciar/Pedepsele se execută, nu se discută

0

La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bicazu Ardelean.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de 11 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Tarcău.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecție.

Polițiștii i-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate