Doi bărbați conduși de polițiștii nemțeni la Penitenciarul Bacău/Urmează o „vacanță” prelungită

0

La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Harghita, persoană ce locuia fără forme legale în localitatea Dragomirești.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Gheorgheni la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din Răucești.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Gheorgheni la o pedeapsă privativă de libertate de un an, 2 luni și 20 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate