Doi bărbați căutați național, depistați ieri de polițiștii nemțeni

0
Foto caracter ilustrativ

Ieri, polițiștii nemțeni au depistat doi bărbați de 41, respectiv 54 de ani, căutați la nivel național, pe numele cărora instanța de judecată a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

La data de 25 februarie  a.c., în baza unor activități investigative, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat un bărbat de 41 de ani, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul din Săvinești era condamnat de Judecătoria Suceava la o pedeapsă de un an și șapte luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de refuzul de la prelevarea de mostre biologice şi instigare la mărturie mincinoasă.

***

La aceeași dată, în urma unor activităţi specifice operative desfăşurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman, au depistat, pe raza municipiului, un bărbat de 54 de ani, din Poienari, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză era condamnat de Judecătoria Vaslui la o pedeapsă privativă de libertate de 915 zile, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Bărbații au fost conduși de polițiști și încarcerați la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate