Doctorița Chetreanu amendată pentru că a sunat la „112”

4

Ajunsă acasă, Dr. Lucia Chetreanu a sunat la poliție deoarece nu putea intra cu mașina în curte din cauza unor lucrări la carosabil lăsate de izbeliște și nesemnalizate. Pentru că a anunțat poliția de această problemă dânsa a fost amendată pe motiv de apelare nejustificată la 112.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Varga Szandor Andrasz spune

  SNAU este o structură specializată a statului pentru urgente care pun in pericol viața si integritatea cetățeanului .
  Faptul ca nu poți accede cu mașina in curte Nu este o urgenta .
  Multă lume habar nu are care este misiunea Snau desi in atâția ani ar fi trebuit sa fie cunoscut acest lucru .
  Este publică si la un click distanță informatia .

 2. Codul Penal spune

  F.bine,daca am suna toți la 112 pt.fiecare medic&salariat SJN care ignoră /își bate joc de pacienți (cum face și ea) am tine non stop linia ocupata!

  1. TIBI spune

   Daca Suni SNUAU Deranjezi , daca i ți faci TU Dreptate i ar Nu este Bine , Te Trezești Reclamat , ori Anunță cel care ai Avut Divergenta și Atunci Vin și Tot pe Tine. te Scot Vinovat .. In Cazul de Față. SA Zicem ,că D na Doctor a fost puțin Neinspirata , in sensul că ar fi putut să apeleze la cei de la Poliția. Locală DAR unde Nu exista. P Locală , cum sa Procedezi . ( In P Neamț este , știm ) ?

  2. anca spune

   intra tu in curte in asemenea conditii sau mergi pe strada Alexandru cel Bun si urca spre Stefan cel Mare…iti rupi masina…nemernicii astia de la Primarie..nu-i intereseaza…mai bine fara Primarie…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate