Doar la Piatra Neamt aroganta puterii a trecut de mult peste limita celei mai mari nesimtiri posibile

8

Astazi, la Consiliul Judetean Neamt am vazut ce nu s-a vazut nici pe vremea comunistilor. Consilierii au votat in secret sa il inlocuiasca pe Vasile Pruteanu, presedintele CJN, dar votul secret s-a desfasurat fara ca cei care voteaza sa intre in cabina de vot. Asa ceva nici in tarile africane nu se vede …..
Cat de mare trebuie sa fie disperarea PDL Neamt ca sa se agate de fiecare vot si cat de terorizati de tradari au ajuns acesti oameni ?

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. mitik spune

  „…eu cu cine votez”???????? Domnilor!!!!!

 2. Dismerdatu spune

  Buna ziua !
  Este ceva normal in judetul Neamt care este fruntas pe tara la capitolele Coruptie , Evaziune Fiscala si tot felul de hotii si magariii…!!
  In loc ca cei ce conduc destinele Judetului sa fie in prezent dupa gratii , se autoerijeaza in persoane de notoritate onorabile si cinstite care servesc cu daruire interesele cetatenilor…!
  Cit tupeu , ma apuca sentimente profunde de sila si chiar de scirba fata de acesti ticalosi…!!
  Poate in curind vor fi trasi la raspundere pentru toate relele comise de ani buni de zile impotriva omenilor de rind cinstiti , crestini si curati …!!

 3. terente spune

  ASASINI POLITICII NEMTENE.democratia a disparut dictatura e pe fata.vasiloiu primul criminal politic .ii lipsea pistolul din mana si a folosit stampila.nu a fost vot secret ci vot impus.tehnic nu s-au asigurat conditiile de vot secret.doi consilieri dubiosi fara drept de vot pana la clarificarea situatiei lor politice.sandu constantin aceasta moasa politica care nu avea ce cauta la acea sedinta..a trecut la unpr nu mai are sustinerea psd deci sia pierdut calitatea de consilier.dumitrasc u nu are drept de vot pana ce instanta nu se pronunta.nu a avutcine da aviz juridic deoarece fratila nu mai este.copilul ala care pazea cutia goala nu are competenta in acest sens secretarul cu pluta STOP DICTATURII SI FURTULUI DE VOTURI SANDULE SA-TI FIE RUSINE TOTDEAUNA AI TRADAT PACAT CA ERAI UN INVATATOR BUN/

 4. x-man spune

  Penibil. Aştia pretind că mai au moralitatea să decidă în numele şi pentru noi? Nu-i de mirare că nemţenii au alergie la portocaliu, roşu, galben. Sunt nişte circari jalnici lipiţi de ciolan. Şuturi în fundurile îngălate şi daţi afară … pe poarta democraţiei.

 5. popa gheorghe adrian spune

  Curat murdar monsieur

 6. Radu Nastasă spune

  Enache a votat „corect” de data asta pentru că nu a mai fost Frățilă lângă el să-l îndrume…

 7. ciprian spune

  ce spui tu?in parlament votul cu bilele la vedere nu tot asta este?

 8. Farfuridi spune

  Ce marionete!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate