Doamne ferește! PNL a vândut meciul la Piatra-Neamț. Candidează Carabelea pentru funcția de primar

3

PNL a vândut meciul la Piatra-Neamț. Andrei Carabelea, fost argat politic la PDL, și-a anunțat candidatura pentru primarie din partea PNL Piatra-Neamț.

De ce considerăm că au vândut meciul? Pentru că niciun sondaj de opinie nu a demostrat că acest individ are șanse reale. În orice moment, liberali de genul lui Obreja, Bîrjoveanu, Teodorescu, Panaite, Vasiliu și mulți alții ar aduna mai multe voturi decât Andrei Carabelea care făcea conferințe în sediul PDL și ne prezenta ”flacăra democrației” pe vremea când cerul era portocaliu la Neamț. De rușinea liberalilor locali nu ne mai amintim ce afirmații făcea individul despre PNL pe vremea când slujea PDL-ul.

Normal ar fi fost ca PNL să meargă cu Dragoș Chitic până la capăt mai ales că nu există o condamnare definitivă și irevocabilă pe numele lui. Așa ar fi fost corect într-o echipă, să susții coechipierii până la capăt indiferent de ce probleme au, dar Chitic a fost dat la o parte pentru că avea probleme de natură penală sau cel puțin așa am crezut cu toții. Am crezut că l-au dat pe Chitic la o parte ca să nu fie motiv de atac din partea contracandidaților, dar … Ce motiv de atacuri din partea altora? Ei au pus un candidat care oricum nu are nicio șansă.

Dragi liberali pietreni. Patru ani de zile ați comentat la articolele noastre, ne-ați criticat, ați dat m**e la tot ce era de stânga, v-ați certat cu toată lumea ca să demonstrați că PNL Piatra-Neamț este soluția iar acum vi l-au pus candidat pe Carabelea? Acum îi veți face campanie electorală lui Carabelea? Pe bune? Pentru asta ați muncit voi 4 ani? Bravo!

Iosub Robert

3 Comentarii
  1. Ion spune

    Domnule I.R., in primul rand nu sta in firea PNL-ului sa faca zid in jurul penalilor, asa cum se intampla mereu la PSD!
    In al doilea rand, si PNL-ul, si PSD-ul vor pierde alegerile la Piatra-Neamt! Primii vor pierde pentru ca reprezentantii lor la nivel local sunt niste oameni politici de foarte slaba calitate, demagogi si fara viziune, iar ceilalti vor pierde pentru ca reprezentantii lor locali se comporta ca o haita flamanda de lupi gata sa te inghita cu totul!

  2. CCC spune

    Domnule Iosub, de ce nemtenii si PNLul ar trebui sa sustina un primar ce are deja o condamnare (chiar daca nu e definitiva)? „Spiritul de echipa” de care mentionati nu este un argument satisfacator. Mi se pare normal ca politicienii cu probleme penale sa fie dati la o parte!! „Argat politic”, slujitor al PDL-ului, aveti impresia ca restul din PNL mentionati in articol sau chiar amicii dvs Cuc si Arsene reprezinta altceva in propriul partid? Probabil cei de la PNL au mizat pe un suflu nou, un tanar muncitor si ambitios. Intradevar, are sanse mici tinand cont ca nu e la fel de popular precum altii insa cu siguranta va avea obtine mai multe voturi decat anticipati.

    ADMIN: Au fost multe cazuri când oamenii au fost condamnati in prima instanta si la final achitati. Daca e nevinovat? De ce să nu asteptam pana ce o instanta se pronunta definitiv si irevocabil?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate