DNA-ul deschide porțile angajărilor corecte în administrația publică nemțeană

9

De azi înainte se va schimba viziunea asupra concursurilor pentru ocuparea posturilor din administrația publică din Neamț.

În urmă cu câteva săptămâni, în județul Neamț, la primăria Războieni s-a organizat un concurs pentru ocuparea unui post salarizat cu minimum pe economie. La fel ca majoritatea primarilor, și Bogdan Sebastian Ţarălungă, edilul în cauză, a dorit să angajeze o anumită persoană și în consecință a ”umblat” la concursul de angajare, numai că … surpriză ca în filmele de spionaj. Comisia de examinare a conținut un denunțător, concursul a fost înregistrat cu mijloace specifice și aranjarea lui interceptată. Deci, pe scurt, primarul a fost dovedit, tuns, ras și bărbierit de către cei de la DNA.
Nu cred că domnul primar Bogdan Sebastian Ţarălungă este cel mai mare corupt care ”aranjează” posturi în administrația publică, ba chiar cred că se numără printre cei mai corecți primari din județ, dar dacă instituțiile statului au decis că de la Războieni trebuie să înceapă curățenia, asta e. Să o înceapă de unde vor, numai să se și țină de ea pentru că ce a făcut acest primar este de fapt o practică ”normală” în instituțiile nemțene.
Sperăm ca necazul primarului Bogdan Sebastian Ţarălungă să fie un exemplu pentru ceilalți primari și șefi de instituții. Poate așa mai au șanse de angajare și oamenii corecți sau tinerii cu studii, nu doar pilele, membri de partid și rudele de baieți deștepți.

Așadar, lista cu locuri de muncă libere în administrația publică din Neamț la care se poate începe să se spere:
– Muncitori calificați și necalificați (5 posturi) – Primăria Roman
– Muncitor necalificat – Direcția administrația piețelor bazar obor Roman
– Registrator medical debutant – Spitalul Județean de urgență Piatra Neamț
– Asistent medical principal, infirmier debutant (2 posturi) – Spitalul Județean de urgență Piatra Neamț
– Infirmier debutant. – Spitalul Județean de urgență Piatra Neamț
– Economist Unitatea Militară 02275, Județul Neamț
– Inspectori de specialitate (3 posturi) – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului
– Funcție publică – Primăria Comunei Bozieni, Județul Neamț
– Inspectori de specialitate, muncitor calificat și infirmier (9 posturi) – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului
– Referent – Consiliul Județean Neamț
– Consilier grad IA – Primăria Municipiului Piatra Neamţ
– Asistent medical generalist debutant – Unitatea Medico-Socială Ceahlău
– Consilieri (2 posturi) – tia Durau

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
 1. mary spune

  Nici la Primaria Piatra Neamt concursurile nu sunt corecte. Mai concret la concursul desfasurat pentru postul de director la cresa P. Neamt nu a reusit nimeni alta decat o salariata a Primariei si culmea mai este si nepoata primarului Ion Rotaru.( si protejata a dnei viceprimar). De asta merg treburile peste tot asa de bine pentru ca avem oameni foarte competenti in posturile de conducere.

 2. Calugarul spune

  Va informez ca primarul din com. Damuc a facut angajari fara aprobarea consiliului lacal ce sa mai vorbim de concurs are omul manager,consilier personal .

 3. aoleu spune

  DOMNULE ROBERT IOSUB, IAR AȚI DESCHIS CUTIA PANDOREI ?????

 4. xx spune

  M-am uitat de mai multe ori in calendar sa vad daca nu e 1 aprilie si nu e,asa ca articolul trebuia inceput cu „se facea ca……..” si a fost doar un vis

 5. Lolita spune

  In primul rind nu stiu cit mai dureaza ca acesti dobi de primari si cine mai hotaraste angajarile sa inteleaga ca trebuie o anumita atitudine schimbata.
  Se pare ca mai intii trebuie sa atingem masa critica de primari arestati !!!
  Intrebare test: care este masa critica pe judet de primari arestati, nu conteaza partidul ????

 6. mickey999 spune

  Cam cite secunde pe deceniu ramin portile alea larg deschise? 🙂 🙂 🙂

  1. Lolita spune

   2 sec apoi esti absorbit in Jilava

 7. mihai spune

  Bv.D.N.A!Sa intre peste tot!Cine invata,aresanse sa se angajeze.Toate „locurile calde ” sunt ocupate de pilosi,PPrimarie!A.D.R,Hidroelectrica,ISU,Spital,Politie,ANAF….e plin…sa nu iuitam pe cei de la C.N.A.S si CASA de PENSII!Casa de Pensii unde e sotia si fata patronilorde la Star Met…..CNAS…nevasta ppatronuluui de la fostul Petroflax….nevasta lui Zamfir de la 3Z electric….Sunt sigur ca „bogatele”au ocupat posturile prin concurs.De asta functioneaza totul uns…

 8. Anonim spune

  Si pe la Politia Locala Piatra-Neamt sunt asteptati cu drag.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate