DN15 Bicaz-Poiana Largului, uitat de Guvernul liberal. Riveranii își blesteamă zilele

5

Imaginile de mai sus au fost postate pe rețelele de socializare și arată starea în care se află DN15 Bicaz-Poiana Largului. Pe acest drum merg riveranii spre locuințele lor.

Oamenii nu stau să analizeze cine face lucrările, cine plătește, cine e vinovat pentru sistarea lucrărilor. Ei vor să se termine drumul și să nu își mai rupă mașinile sau să rămână împotmoliți prin noroaie pentru că nu oricine își permite 4×4.

Vina pentru stadiul în care se află acum drumul de cele mai multe ori e atribuită CJ Neamț, însă e bine de știut, deși am mai spus-o în repetate rânduri, că actualul Guvern a reușit să facă tot posibilul pentru a se sista lucrările și a reușit. Constructorul „și-a luat jucăriile” și a plecat pentru că plățile au fost sistate nejustificat pentru lucrările deja făcute. A solicitat rezilierea contractului și a dat în judecată Guvernul.

Reabilitarea celor 74 de puncte calamitate de pe acest drum a fost demarată anul trecut cu sprijinul Guvernului anterior și cu implicarea CJ Neamț. S-a realizat 85% din lucrare și, din motive de neînțeles, actualul Guvern vrea să lase o întreagă comunitate în izolare, o comunitate deja vitregită de faptul că de zeci de ani nimeni nu a făcut nimic pentru acest drum.

Problema principală nu este aceea că s-au sistat lucrările, că are probleme constructorul sau că se va relua licitația cine știe când pentru terminarea lui. Principala problemă este aceea că lucrarea deja făcută riscă să fie distrusă efectiv de intemperii. Muncă degeaba și bani aruncați de pomană. Vom ajunge să plătim de două ori acest drum doar pentru că de la nivel central se iau niște decizii politice și nu niște decizii în favoarea oamenilor simpli de care își aduc aminte unii doar în prag de alegeri.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Ion Păun spune

  April 2020 funcție de evoluția vremii! Asta e data finalizării ! 86% lucrări finalizate pana in Noiembrie 2019 când au venit PNL! De atunci au fost efectiv BLOCATE LUCRĂRILE! Vreme de 8 luni nu au pus o roabă de balast! Lucrările cu siguranța sau degradat deoarece au fost ploi și nu au fost conservate!

 2. gigi spune

  Am si eu doua intrebari: 1. Care e data finalizarii lucrarii? 2. Cine era la guvernare la acea data?

  https://business.facebook.com/ziarpiatraneamt/videos/868420536991017/

 3. Virginia Balan spune

  Isi bat joc de populatia acestei tari, de oamenii acestor locuri! Rusine sa le fie, dar ma rog, nici rusine nu mai au! DN15 este drum national! Ce vreti sa demonstrati prin intreruperea lucrarilor, doar ca sunteti incompetenti! Rusine mai guvernantilor de doi bani ce sunteti!

 4. Sergiu spune

  30 de ani nu va mai interesat …

 5. Ioan spune

  Cica avem prefect pnl si parlamentari de la Neamt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate