DJ 280 Bâra – Stănița a intrat în consolidare

0

*finanțarea proiectului este asigurată prin PNDL

* valoarea lucrărilor depășește șapte milioane de lei

Drumul județean DJ 280 Bâra – Stănița a intrat în consolidare. Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a fost prezent la predarea amplasamentului către constructor. 

Acest traseu se regăsește pe lista celor 44 de obiective din județul Neamț, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în prima etapă. Valoarea lucrărilor de la Stănița este de peste șapte milioane de lei, iar per total, a celor 44 de obiective, este de 265 milioane de lei.

Sunt mulțumit că mai demarează un proiect de modernizare în domeniul infrastructurii rutiere nemțene. Sunt foarte mulți bani direcționați la Neamț prin acest program de finanțare și sper să avem o toamnă blândă, astfel încât să se realizeze cât mai multe lucrări și constructorii să poată respecta graficele de execuție, să se încadreze în termenele din contracte. Nu sunt indiferent la problemele pe care mi le semnalează cetățenii și intervenim cu promptitudine pentru soluționarea fiecăreia, astfel încât nemțenii să fie mulțumiți de județul în care trăiesc! Obiectivul meu în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț, printre multe altele, este și să avem drumuri de calitate! Vreau să vedem conducători auto mulțumiți de condițiile din trafic și toți cei care circulă pe traseele din județul Neamț să se simtă în siguranță!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Zilele trecute s-au încheiat lucrările într-o altă zonă a județului, pe podul de la Roznov și pe drumul județean care include podul, DJ 156A. Pe cei aproximativ cinci kilometri s-a lucrat aproape două săptămâni. Podul a fost frezat integral și toată lucrarea a presupus turnarea a 7.500 de metri pătrați de asfalt.

De asemenea, de la începutul săptămânii, se toarnă asfalt pe drumul județean DJ 156 D, care trece prin Piatra Șoimului.

„Lucrăm intens în mai multe zone din județ. Esențial este că sunt alocate fonduri prin diverse programe guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, și fonduri nerambursabile, cu care să modernizăm infrastructura rutieră! În vara aceasta am acționat din plin în toate zonele județului, astfel că la venirea sezonului rece vom avea trasee excelente. Obiectivul mandatului meu este ca 90% din drumurile care străbat județul să fie de foarte bună calitate! Sunt un om al faptelor și nu uit ceea ce promit! Nu va exista comună în Neamț în care Consiliul Județean să nu implementeze proiecte care să ducă la creșterea nivelului de trai al cetățenilor“, a mai spus președintele Ionel Arsene.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate