DJ 155 F Izvorul Muntelui – Bicaz, pregătit pentru asfaltare (VIDEO)

1

Așa cum face în cazul tuturor lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere pe care le urmărește îndeaproape, Ionel Arsene a revenit miercuri, 16 septembrie, pe șantierul de pe drumul județean DJ 155F, care leagă satul Izvorul Muntelui de intersecția cu drumul național DN 15.

Recent am predat amplasamentul, pentru reabilitarea acestui sector, care are o lungime de 8,8 km. Traseul este în proprietatea Consiliului Județean Neamț, fiind preluat de la orașul Bicaz, pentru a putea fi modernizat.

Conform proiectului, unde nu este cazul stabilizării solului, se va turna covorul asfaltic. Este vorba despre circa 7,5 kilometri, pe care, începând chiar de mâine va începe această operațiune. Pe restul de 1,3 km se vor efectua lucrări de consolidare a fundației, deoarece există alunecări de teren în zonă și trebuie stopate. După realizarea acestor lucrări, se va turna și covor asfaltic.

După modernizarea sectorului de drum, se va scurta distanța între orașul Bicaz și Stațiunea Durău cu aproape 30 de km, reducându-se la jumătate.

Drumul acesta a creat mari nemulțumiri oamenilor din zonă și tuturor participanților la trafic. Nici desele plângeri ale autorităților locale nu m-au lăsat indiferent și de aceea am căutat o soluție pentru a realiza acest proiect de modernizare.”, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

arsene

cuc
1 Comentariu
  1. vio spune

    bravo IONELE intradevar te tii de cuvant.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate