Disperare! Nota 4 pentru candidatul rămas în concursul de la spital

4

Concursul la spital s-a terminat. Singurul candidat a beneficiat din plin de indulgența comisiei care a acordat nota 4,67, nota minimă pentru promovare fiind 7.
Habar nu avem unde e disperarea, dar am auzit că înainte de concurs ar fi fost disperare mare pentru compromiterea candidatului care în final s-a dovedit că nu ar fi reușit orice ar fi fost să treacă examenul.
Acum, Consiliul Județean Neamț va trebui să numească un director interimar nou sau să dea un nou mandat de interimat actualului director. Este greu de anticipat ce se va întâmpla deoarece suntem în Neamț, județul unde nimic nu este sigur.
Ceea ce nu a înțeles încă nici un director de la spitalul din Piatra-Neamț este faptul că succesul unui director la un spital ca cel din Piatra-Neamț vine din partea de imagine și comunicare. Dacă nu stă foarte bine la capitolul acesta și nici nu angajează niște profesioniști în comunicare sau PR va veni momentul în care va fi schimbat pentru deserviciile de imagine pe care le aduce componentei politice care l-a propulsat pe funcție și care așteaptă să adune cel puțin capital de imagine în scop electoral. (Profesioniști în imagine nu înseamnă să convertească pe unul dintre noi, din presă, ci un om sau firmă cu experiență și calificare).

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Sescu Felix spune

  N.avea cotizatia la zi la partid

 2. Maria Sfetcu spune

  Am vaga impresie că vor tot organiza concursul până va ieși cine trebuie. De aici provine disperarea lor. Și de la faptul că chiar nu au oameni care să poată fi puși în funcții. O altă impresie personală : parcă pe vremea portocaliilor nu se întâmpla ce se întâmplă azi cu cei ce se află la conducere, nu-i așa?

 3. Raluca Ilie spune

  Mdaaaa…de aia se intampla toate…ca sunt „bine pregatiti”

  1. XX spune

   Ce treaba ar fi avut un ofiter de securitate la conducerea spitalului?Nu acoperit ci direct de la institutia care la impus,de aici disperarea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate