Dispărută de câteva zile, din Piatra-Neamț. Și-a lăsat bunurile în unitatea de cazare

0

Ați văzut-o?

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unei unități de cazare, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că, DOBOȘ EMA-MARIA, în vârstă de 31 ani, din județul Bacău, a plecat din unitatea de cazare, la data de 30 septembrie a.c., fără a realiza formalitățile de check-out, lasându-și bunurile personale în camera unde a fost cazată.

Facem precizarea că la data de 3 octombrie a.c., polițiștii au primit acordul de mediatizare al cazului.

Semnalmente: înălţime – 1.72 m, păr șaten, lung, prins în coc.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, o cămașă din jeans de culoare bleu, purtând încălțăminte de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra-Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate