Dispariție în NEAMȚ: o femeie în vârstă de 61 de ani este căutată de Poliție – Cine are informații este rugat să apeleze „112” (FOTO)

0

La data de 3 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 32 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 30 iunie  a.c., mama sa STOICA ANIȘOARA, în vârstă de 61 de ani, din aceeași localitate, a părăsit în mod voluntar imobilul personal, din municipiul Roman și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.70 m,  greutate –65 de kilograme, păr grizonat, ochi căprui.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră și bluză cu mâneci lungi, de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate