Discutii la Consiliul Local Piatra Neamt pe baza a doua proiecte REGIO

0

La sediul Consiliului Local din Piatra Neamt s-a discutat despre proiectul Regio “Modernizarea strazilor 1 Decembrie 1918 continuata cu strada Cetatea Neamtului care va asigura legatura municipiului Piatra Neamt cu viitoarea autostrada Est –Vest”, cod SMIS 996.

Acest proiect cofinantat de UE doreste sa imbunatateasca suprafata de rulare de la 2 la 4 benzi a strazilor 1 Decembrie 1918 si Cetatea Neamtului pe o lungime de 4. 97 km, sa reabiliteze sistemul centralizat de preluare a apelor menajere si pluvial, sa refaca marcajele si semnalizarile, sa realizeze rampe speciale pentru persoanele cu dizabilitati, refugii pentru mijloacele de transport in comun, marcaje zonale pietonale.

S-a discutat si despre proiectul “Modernizare strada Petru Movila din municipiul Piatra Neamt care asigura singura iesire din oras spre zona de nord-vest a judetului Neamt”, cod SMIS 1015. In prezent, se constata mari probleme de trafic pe aceasta artera rutiera, iar implicatiile negative se rasfrang nu numai asupra orasului Piatra Neamt, ci si asupra intregii Regiuni Nord-Est.

In continuare va prezentam cateva fragmente din cadrul sedintei.

{}
{}
{}
{}
{}

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate