Directorul general și directorul economic al Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor au fost demiși

1

Luând act de decizia din data de 21 martie 2012 a Curții de Apel București, dată în dosarul numărul 20091/299/2007 cu privire la condamnarea directorului general și al directorului economic al Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, a fost luată decizia demiterii din funcție a celor doi directori ai acestei instituții.


În locul celor doi directori vor fi numiți interimari din rândul angajaților Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor.

Ministrul Mediului și Pădurilor, László Borbély, a trimis Corpul de Control al ministrului într-o misiune de verificare a desfășurării activității Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, urmând ca în funcție de rezultatele controlului să fie luate măsuri suplimentare.

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor este instituție aflată în directa subordonare a Administrației Naționale Apele Române, instituție care la rândul său se află în coordonarea Ministerului Mediului și Pădurilor, numirea și eliberarea din funcție a directorului general al INHGA realizându-se prin decizia directorului general al ANAR.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. Dismerdatu spune

  buna ziua !
  in primul rind trebuia arestat ministru Borbely sint probe suficiente care il fac principal vinovat de crimele ecoliogice care au urmari deosebit de grave asupra agriculturii si insasi asupra vetii noastre a tuturora.
  Basescu si gastile mafiote scoate citiva PDLelisti la sacrificat ca sa poata ulterior sa actioneze deschiderea unor Dosare Penale impotriva membrilor marcanti ai Opozitiei care incomodeaza Puterea actuala !!
  Asa se intimpla cu prietenul lui Mircea Toader , deputatul galatean Boldea.
  Sa aranjat anterior toata sceneta in laboratoarele PDLului..!!
  Toti vorbesc extrem de pragmatic si chipurile profesional ca NOI fraierii sa nu ne dam seama de aceasta facatura aranjata anticipat.
  Trag semnale de alarma atentie vom vedea in scurt timp ce vor face DNAul si DIICOTul ….impotriva Opozitiei0…??
  Aceste fapte grave pe linga Faptele grave comisr de catre Udrea , Roberta , Videanu , Popoviciu…..etc…etc… sint mizilicuri.
  Daca nu sint Politizate Institutiile abilitate si justitia atunci de ce nu actioneaza si in celalalte cazuri cu mult mai grave..0..???!!!!
  Totul va depinde de noi cei multi de a fi uniti si a lua atitudinii concrete impotriva tuturor celor cu musca pe caciula care au dus de ripa Romania , altfel….ne vom merita un viitor sumbru si plin de nedreptati…!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate