ÎN DIRECT: Conferință de presă PMP Neamț, 25.02.2017, ora 13:00

2

Sâmbătă, 25.02.2017, începând cu ora 11.00 s-a desfăşurat şedința ordinară a membrilor Consiliului Executiv Local al Partidului Mişcarea Populară Piatra-Neamț.

De pe ordinea de zi principalele idei s-au pus în discuție:

1. Reactualizarea CEL Piatra Neamț
2. Reactualizarea bazei de date în paralel cu alegerea Birourilor Executive pe secțiile de votare conform ROF PMP care va fi validat de Consiliul Național din data de 25.03.2017.
3. Stabilirea datei pentru alegeri generale la organizația Municipiului Piatra Neamț – propunere 31.03.2017.

Termenul de depunere al dosarelor de candidați 21.03.2017.

De la ora 13.00 are loc o conferință de presă, la care este prezent și deputatul Corneliu Bichineț, preşedintele interimar al filialei județene Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Ignat spune

    Partidele de genul asta sunt cancerul politicii romanesti. Abia au luat 5% si vin sa ne dea lectii de moralitate si cum necum, fara ei nu se poate face majoritate. Niste nimeni in drum care au luat cateva voturi. Nu au jena deloc specimenele astea. Pesede ce ce dati sa raanem cu voi? Penele ce ne dati sa venim cu voi? Cine spunea ca politica e o curva, mare dreptate avea. De ce nu-si dau mana liberalii si social-democratii ca sa starpeasca lichelele astea?

  2. Iorgovan spune

    Mi se pare mie sau asta e un fake de conferinta de presa? A venit asta de la vaslui sa ne arate cat de ianpoiati snt cei de acolo

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate