Dintr-un sat de lângă Piatra-Neamț, Florela Oprișan a adus emoțiile copilăriei pe scena „Românii au talent” și lacrimi în ochii spectatorilor

0

Florela Oprișan, dintr-un sat de lângă Piatra-Neamț, a adus la vârsta de 60 de ani emoțiile copilăriei pe scena „Românii au talent”. Interpretarea de excepție a unei poezii evocă vremurile când bucuriile mici însemnau viața la țară, familia, vecinii, florile din grădină, prezența mamei, a fraților, natura.

Viața Florelei nu a fost una ușoară. Provine dintr-o familie cu mulți frați, dintr-un sat. Rămasă văduvă mult prea devreme, Florela a luat viața în piept și a făcut imposibilul pentru fiul său. S-a rupt de țara natală și a muncit în străinătate pentru a-și susține băiatul la o facultate.

Într-un final, dorul de mediul rural a îndreptat-o spre un sat de lângă Piatra-Neamț unde are o gospodărie splendidă. Aici muncește pământul și are animale în grijă. Mai multe detalii despre Florela puteți citi aici – click.

Îmbrăcată în straiele populare care au făcut-o remarcată și în comunitatea unde locuiește, Florela Oprișan ne-a amintit tuturor despre copilărie: o emoție pe care cu greu o poți cuprinde în cuvinte și în fața căreia e greu să nu plângi.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate