Din toamna anului viitor, un festival al teatrului și la Roman

0

Conducerea Primăriei municipiului Roman s-a întâlnit marți, 11 decembrie, cu reprezentanții Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, din dorința ambelor părți de a dezvolta armonios actul cultural, dar și pentru a le oferi romașcanilor posibilitatea de a acumula energia pozitivă ce este emisă de spectacolele de teatru.

„Managerul Teatrului Tineretului – regizorul Gianina Cărbunariu – s-a arătat plăcut impresionat de modul în care arată sala de festivități a Primăriei – Sala Manolescu Strunga, precum și de facilitățile oferite de celelalte spații, deschise, cum ar fi scena din Ștrand sau amfiteatrul din Pietonal.
Oferta reprezentanților Teatrului Tineretului este de a organiza, în toamna anului viitor, un festival al teatrului și la Roman, care să cuprindă spectacole ce se vor întinde pe parcursul a zece zile.”, transmite Primăria municipiului Roman.

Primarul Lucian Micu și-a manifestat întreaga deschidere pentru a sprijini acest parteneriat și, mai mult, de a facilita prezența lunară a trupelor de teatru într-una din locațiile administrate de Primărie, astfel încât romașcanii să se poată bucura de talentul actorilor români, dar și de spiritul cultural al urbei mușatine.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate