Din seria “Noi va mintim ca voi sunteti prosti” va prezentam excavatorul arheologic

3

S-a spus ca la Curtea Domnesca a fost descoperit un cimitir, ca sub supravegherea celor de la Complexul Muzeal se vor aduna cu grija oasele celor deranjati din somnul de veci pentru a fi reinhumate si restul tacamului.

Ce vedeti in aceasta poza si in filmul din acest articol nu este ceea ce pare. In realitate excavatorul care pare ca trece cu lama cupei prin morminte este in realitate un excavator performant care, cu ajutorul senzorilor montati in cupa, face o separare a osemintelor de pamant, oseminte care sunt transportate pe bratul excavatorului pana in partea din spate unde un mecanism foarte complex le ambaleaza in saci de plastic.

Desi nu vedeti pe nimeni care sa supravegheze, iarasi nu este ce pare a fi. Supraveghetorii stau ascunsi in locuri special amenajate in copacii din jur pentru a avea o vedere de ansamblu asupra intregului santier.

Pentru pietrenii care aveau dubii in privinta acestor lucrari, mentionam ca am vazut la lucru si buldozerul arheologic care are acelasi sistem de separare a osemintelor de pamant si mai mult de atat se opreste automat in contact cu alt tip de artefacte.

Deci, dragi pietreni, stati linistiti, situatia e sub control si nimeni nu isi bate joc de ramasitele strabunilor nostri.

SATOCRAC VASILE

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. cineva spune

    e inadmisibil asa ceva, rusine sa le fie!!!! nu mai locuiesc de mult in romania si sunt tare mindra, nu ca stau departe de tara pe care o iubesc si mi-e dor de ea, ci de faptul ca stau departe de astfel de MITOCANI!!!!

  2. buldozer spune

    in acest caz Directia de Cultura sau Ministerul Culturii sunt institutiile care nu-si exercita atributiile legale. Ei trebuie sa cercetaze si sa aplice amenda.

  3. Eu spune

    like pentru ironii ! :))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate