Din nou, licitație pentru presa online la Primăria Piatra-Neamț

0

A fost scoasă din nou la licitație publicitatea pentru presa online la Primăria Piatra-Neamț.

Față de ultima oară când nu s-a prezentat nimeni la licitație, acum condițiile sunt mai puțin severe, se pare că sunt mai mulți bani pentru un număr mai mic de articole, dar, ghinion, banii se dau tot în baza unei formule matematice care face o medie între rating și preț, deci licitația nu poate fi câștigată decât pe baze reale, nu pe impresii și aranjamente.

Noi am spus că nu mai participăm o bună perioadă de timp la licitații de publicitate pe bani publici și nici nu vom participa. Așteptăm cu mult interes să vedem cine dintre colegii de presă are curajul să se înhame la un contract care are la bază cerințe matematice, nu vrăjeli, deci să vedem care are curajul să se bage la bani munciți.

Ne declarăm foarte mulțumiți de faptul ca Primăria Piatra-Neamț și alte instituții au început să dea banii de publicitate în baza unor algoritmi matematici. Aceasta dă acces oricărei publicații serioase și cu rating să ia banii publici, fără să fie neapărat agreată de cel care conduce politic o instituție.

Acum rămâne o singură întrebare. Banii se alocă absolut corect pe baza unui algoritm matematic, ziarpiatraneamt.ro nu participă, pe cine o sa mai dea vina cei din presa online care nu au cum să participe la o astfel de licitație pentru că nu se pot ridica nici măcar la condițiile minim necesare pentru a participa ?

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate