Din fericire, un accident ce putea fi groaznic nu s-a soldat cu victime

2

În cursul dimineții de marți, 28 februarie, în oraşul Bicaz, cartier Dodeni, a avut loc un accident care, din fericire, nu s-a soldat cu victime.
În timp ce şoferul unui autobuz „Transport persoane” a coborât şi a intrat într‑un magazin, acesta a uitat, probabil, să tragă frâna de mâna şi autobuzul a luat‑o la vale. A ieşit de pe carosabil şi s‑a oprit într‑un parapet. Imediat a ajuns la locul accidentului un echipaj al Jandarmeriei.

Din fericire, în autobuz nu era nicio persoană şi nici nu a lovit pe nimeni în mersul său haotic pe şosea. Rezultatul a fost doar sperietura conducătorului auto şi avarierea autovehiculului.


Sursa: ZiarBicaz.ro

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Karina spune

    Tu ar trebui sa mai inveti putin limba romana, iar oamenii ar trebui sa invete sa isi miste fundul pe jos din statia unde ii lasa microbuzul pana la ei acasa sau unde trebuie sa ajunga..si eu fac zilnic naveta pe ruta Bicaz- Piatra si de fiecare data cand soferii le spun calatorilor ca nu opresc intre statii, ca sa coboare fiecare in fata portii, ci doar in statii, oamenii fac un scandal de zici ca asta e regula..sa opreasca la fiecare in usa, sa nu cumva sa mearga 2 metri pe jos..iar acum tu te revolti ca opresc intre statii..asta este problema noastra a tuturor, ca indiferent ce se intampla sau ce fac cei din jur, regula este sa criticam si sa fim nemultumiti..de aceea totul merge asa bine in tara noastra, de aceea mai avem putin si ne mancam intre noi, la propriu..

  2. Gica spune

    Șoferi de compastru asi merita soarta la cum circulă și opresc aiurea fara stații și când le au tot an mijlocul drumului opresc și taie calea că nu ar asigura când pleacă ce vrei să iasă ar trebui controale mai dese asupra ,,Compastru,, trebuie să realizeze că nu cara cartofi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate