Din ce în ce mai mulți pietreni umblă prin gunoaie

4

umblat-prin-gunoaie

Dacă acum câțiva ani vedeam sporadic oameni care caută prin gunoaie, acum avem ocazia să vedem zeci de astfel de oropsiți ai sorții care umblă prin tomberoane de la primele ore ale dimineții și până seara. De multe ori pe la același grup de pubele trec în cursul unei zile și câte 20 de serii de amărâți. Unii caută mâncare, alții sunt specializați pe PET-uri, alții pe cartoane și hârtie și tot așa.
Numărul alarmant de oameni care își duc viața căutând prin gunoaie este un semnal că economia locală nu merge în direcția care trebuie.
Cel mai îngrijorător este că profilul acestor căutători în gunoaie s-a modificat. Dacă înainte vedeam de regulă romi, persoane cu probleme psihice și inadaptați social, acum vedem bătrâni sau oameni îmbrăcați mai curat cu care se poate chiar dialoga și fiecare dintre ei are o poveste.

L.L.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. mickey999 spune

  Uite cum bagi tu oamenii in puscarie!
  Ai dat de treaba la organe.
  Cu poza facuta de TINE organele au sa ii caute pe aia doi si ii va baga la puscarie …din cauza TA!
  Monstrule fara inima!

  Apropo, scoti ziarul si pe hirtie?
  Da? Bine!
  Am observat ca acea culoare rosie nu e chiar rosie ci mi se pare putin cam spalacita.
  Deci torni apa in culoare ca sa o mai lungesti!
  La puscarie si cu tine ca sa te inveti minte si sa nu mai faci poze oamenilor sarmani!
  ‘Otzule!!!!

  🙂 🙂 🙂

 2. jojo spune

  Si asta-i doar inceputul

 3. cititor 40 spune

  Problema este prea serioasa sa glumim.Nu ati vazut cele doua familii ,curat imbracati ,cu copiii de mana, care o data la doua zile ,fac turul containerelor?UNDE ESTE INDUSTRIA ORASULUI?LA PUSCARIE CU SPOLIATORII !SUS PATRIA JOS MAFIA.

 4. Lolita spune

  Era vorba ca li se fac dosare penale si la inchisoare pentru furt…poate asa au un loc unde sa stea si sa fie ingrijiti si sa munceasca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate