Din 2016 vom plăti un nou impozit – pentru terenul de sub blocuri

2

Ce nu a reușit Boc să impoziteze a rezolvat Ponta și a lăsat moștenire lui Cioloș să aplice din 2016.impozit-teren
Din 2016 cetățenii vor fi obligați să achite impozit pentru terenul ocupat de construcțiile unde locuiesc.
Noul impozit vizează persoanele fizice și de fapt nu e un impozit nou, ci este o ”măsură de eliminarea a scutirii de impozit pentru terenul de sub construcții”, după cum arata Guvernul Ponta în nota de fundamentare a proiectului actualului Cod Fiscal.
Deci, din 2016 un nou impozit.
În 2010 și Guvernul Boc a încercat aceeași șmecherie făcând un proiect de modificare a Codului Fiscal care prevedea eliminarea aceleași scutiri de impozit pe terenurile acoperite de clădiri, în schimb la acea vreme proiectul nu a fost aprobat.
Cât vom plăti e greu de apreciat pentru că fiecare zonă și oraș au impozite diferite pe terenuri, dar cert este că românii care locuiesc în clădiri, fie ele blocuri sau case și nu locuiesc prin păduri sau peșteri, vor trebui să scoată bani în plus din buzunar.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. smile spune

    sa nu uitam de impozitul pentru parcare

  2. mitik spune

    Si-asa suntem fruntasi la saracie, cu cel mai mare pret la apa s.c. Mafiotii isi sporesc veniturile pe spinarea cetatenilor ………….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate