Dezvoltator de clădiri de birouri, donație de 90.000 lei pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

0

Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de clădiri de birouri de clasă A, sprijină cadrele medicale și pacienții afectați de virusul SARS-COV-2 printr-o contribuție financiară de 90.000 lei care a fost direcționată către Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Fondurile susțin activitatea curentă a spitalului și achizițiile de materiale pentru protejarea personalului medical și a pacienților cu COVID-19.

Liviu Tudor

Noi, echipa Genesis Property, suntem alături de toți profesioniștii care se află în prima linie a eforturilor de combatere a SARS-COV-2. Le mulțumim doctorilor, asistenților și tuturor profesioniștilor de la Spitalul Județean din Piatra-Neamț pentru eforturile depuse pentru binele comunității lor”, a declarat Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property.

Genesis Property a donat până acum sistemului sanitar din România aproximativ 400.000 de lei, inclusiv Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, și s-a alăturat inițiativei Donează pentru linia întâi promovată de companii românești care asigură aprovizionarea cu materiale medicale pentru sistemul sanitar.

Despre Genesis Property

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri clasa A din România. Compania deține peste 150.000 mp de spații de birouri clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajați: Novo Park din Pipera și West Gate, în zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios și al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de 4 stele, situate în cadrul West Gate. 

  • comunicat de presă
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate