Dezvoltarea şi consolidarea Centrului Naţional pentru Integritate

0

Instituţia prefectului va fi gazda unei conferinţe în cadrul proiectului „Dezvoltarea şi consolidarea Centrului Naţional pentru Integritate”, conferinţă care va avea loc, marţi, 20 iulie a.c., ora 10,00 în sala „Ion Creangă” a Palatului Administrativ.
Proiectul este finanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional „Dezvoltarea Capacităţii Administrative” şi implementat de Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei în parteneriat cu Ministerul Administraţiei şi Internelor, prin intermediul Unităţii Centrale pentru Reforma Administraţiei Publice.
Scopul proiectului este în principal dezvoltarea şi consolidarea Centrului Naţional pentru Integritate ca mecanism public independent de promovare a integrităţii publice, a eficienţei şi eficacităţii la nivelul administraţiei publice.
„Acest proiect, după cum se ştie, beneficiază de o susţinere importantă din partea Comisiei europene, Centrul Naţional de Integritate fiind în mod curent menţionat în Rapoartele de Monitorizare ale Comisiei europene. De altfel şi Instituţia noastră a acordat o atenţie deosebită menţinerii şi dezvoltării integrităţii instituţionale, creîndu-se în acest scop Planul de măsuri pentru prevenirea faptelor de corupţie în rândul personalului instituţiei în anul 2010” a declarat prefectul Mihai Archip.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate