Deznodământ tragic în urma unui apel de urgență: Bărbat găsit fără suflare în propria locuință (NEAMȚ)

0

Comunitatea din satul Groși a fost zguduită de o tragedie cumplită, seara trecută. La ora 20:37, autoritățile au fost alertate cu privire la descoperirea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care fusese găsit decedat în propria sa locuință. Tristul incident a fost catalogat drept o sinucidere prin spânzurare.

Potrivit raportului oficial, bărbatul, ale cărui detalii personale sunt păstrate confidențiale, a fost găsit în stop cardio-respirator, fără indicații de resuscitare.

La ora sesizării, bărbatul nu mai răspundea la încercările de contact și se afla într-o stare de inconștiență. Echipajele de intervenție medicală și poliție s-au deplasat de urgență la locul solicitării și au constatat că pacientul decedase cu aproximativ două ore înainte de sosirea lor.

„Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.”, a transmis Insp. Ramona Ciofu, IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate