Dezbatere publică cu scântei pe tema construcției unui imobil în Piatra-Neamț

5

Azi a avut loc la primăria din Piatra-Neamț, ca de obicei, adică fără să fie anunțată presa, o dezbatere publică pe tema oportunității construirii unui imobil între blocurile din cartierul Precista.

Locuitorii din zonă au venit bine pregătiți cu argumente mai mult sau mai puțin aplicabile, dar cu determinarea necesară să se opună din toate puterile realizării acestei construcții.

Arhitectul orașului și arhitectul care a proiectat imobilul au ținut cu greu piept șirului interminabil de acuzații, dar opinia noastră este că oamenii nu vor avea câștig de cauză. Prea multe clădiri din Piatra-Neamț nu respectă normele de însorire sau distanța dintre imobile ca să credem că începând cu această clădire se va schimba modul în care se construiește în orașul nostru.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Stefan spune

  Blocul respectiv incalca toate legile cu privire la gradul de ocupare al terenului si , totodata, si regimul de inaltime stabilit prin PUG (Planul de Urbanism General) al orasului!

 2. Cătălin Ciuche spune

  Oare cat a fost spaga dată?

  1. Dan Florea spune

   Normal, arhitectul șef al municipiului,trebuie să susțină soluția propusă (în baza faptului că a dat un certificat de urbanism, a cerut avize și a dat și un aviz de oportunitate).Nu arhitectul elaborator al PUS-O-ului trebuie să se „bată „cu contestatarii!

 3. Nelu spune

  Nu e vorba de nici un Daltonism , cat E Principiul .enunțat de PREJBEANU ,, Așa sa Hotărât ! , Deci. Rămâne Cum sa Stabilit . Dealtfel Tot în Precista mai era un Bloc. care Nu avea Autorizație de Construcție , ori ceva de genul A ți mai Auzit ceva de El ? Se spunea că va fi ,se va Drege , câte și mai câte pe FINAL rămânând cum sa Stabilit .

 4. George T. spune

  Poate baietii sunt daltonisti si de aia zic ca nu e spatiu verde :))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate