Deversare in raul Bistrita ?

2

Un cititor de-al nostru insista sa ne atraga atentia ca aceasta masina deversa ceva in Bistrita, sambata dupa-amiaza . Acelasi cititor insista sa ne povesteasca ca aceasta masina apartine unei societati ce isi desfasoara activitatea in perimetrul strandului , deoarece o vede parcata in strand .
Noi credem ca ceteteanul este un carcotas si de fapt  acea masina lua apa din Bistrita ca sa faca economie sau hranea pestii sa aiba ce manca lebedele. Totusi nu ar fi rau ca autoritatile sa verifice .

Ochisor Ion

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Dana spune

  LOOOOOL!

 2. x spune

  Lebedele nu maninca peste

  ADMIN : Lebedele sunt o grupă de păsări acvatice mari, aparținând familiei anatidae. Pot fi recunoscute după gâtul curbat (au cel mai mare număr de vertebre cervicale dintre toate vertebratele) și după penajul alb (sau negru pentru unele specii).
  Lebedele se hrănesc cu plante, alge, iarbă, rădăcini, dar uneori mănanca și viețuitoare acvatice mici. Majoritatea păsărilor nu au dinți, dar lebedele au ciocul zimțat, cu mici colțișori ascuțiți, cu ajutorul cărora prind hrana.
  Animale acvatice mici nu inseamna pestisori ci in acest context mici inseamna iezi, vitei, pui de gaina sau porci de lapte .
  Pentru cultura dumneavoastra generala va anuntam ca la noi in Piatra Neamt zona de confluenta a raului Cuejdi cu Bistrita este un fel de cresa piscicola fiind principalul areal in care pesti depun icrele si unde ulterior se dezvolta piuetul. Desigur ca lebadoiul de care vorbiti dvs. nu este un animal care sa se hraneasca exclusiv cu peste de mici dimensiuni dar daca vedeti in oras multi copii care mananca inghetata asta nu inseamna ca nu au si o alimentatie carnivora.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate