Despre sănătatea nemțenilor cu dr. Raluca Radu, candidat PSD pentru funcția de consilier județean (VIDEO)

0

Ne aflăm în plină campanie electorală și, întrucât este important să îi cunoaștem pe cei care candidează la alegerile locale din 9 iunie 2024, am demarat un nou proiect media, „Scena Politică”, în exclusivitate pe ziarpiatraneamt.ro, prin care prezentăm, fără ocolișuri, aleșii actuali și viitori.

În ediția din 13 mai, invitatul special la „Scena Politică” a fost dr. Raluca Radu, candidatul PSD Neamț la funcția de consilier județean. Aceasta se află pe o poziție eligibilă pe lista de candidați PSD la CJ Neamț, mai exact pe locul 2, imediat după Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț și candidat la președinția Consiliului Județean.

Dr. Raluca Radu este specialist în Diabet, Nutriție și Boli metabolice și s-a alăturat acestui demers electoral cu scopul principal de a-și pune la dispoziție experiența personală pentru îmbunătățirea sistemului sanitar din Neamț.

„Sunt medic diabetolog, sunt mamă, sunt soție, sunt membru în PSD și candidez pentru funcția de consilier județean. Vin din zona medicală, dintr-un domeniu pe care îmi face mare plăcere să îl practic, însă uneori, pe parcursul vieții noastre, se întâmplă să avem parte de tot felul de provocări. (…) M-am gândit că poate pot fi de folos unor oameni care mi s-au părut cu foarte bune intenții, alături de care am decis să merg umăr la umăr, înainte.”, a precizat dr. Raluca Radu.

Dincolo de faptul că Raluca Radu este un medic apreciat în comunitatea nemțeană pentru calitățile sale profesionale, o doză substanțială de simpatie vine și dinspre soțul său, cunoscutul om de televiziune Mircea Radu. Familia Radu a renunțat în urmă cu câțiva ani la viața în marile orașe și a luat decizia, surprinzătoare pentru unii, de a se muta în micul oraș de munte, Piatra-Neamț. Alegerea lor a ținut cont de mai multe aspecte la momentul respectiv, printre care calitatea aerului, învecinarea cu munții, cu pădurea, educația, calitatea mâncării etc.

Raluca Radu și-a deschis și un cabinet medical în Piatra-Neamț, având o adresabilitate mare în rândul pacienților care suferă de diabet sau boli metabolice. Însă simte că, la rândul său, trebuie să ofere mai mult nemțenilor și a decis să facă asta prin candidatura sa la Consiliul Județean Neamț. Președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, susține candidatura dr. Raluca Radu, deoarece este un profesionist care poate reforma din temelii sistemul de sănătate din județul nostru.

Îmbunătățirea condițiilor din Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, dar și din restul unităților sanitare din județ, reprezintă una dintre principalele priorități ale social-democraților. Și este timpul ca printre cei aleși să se numere oameni care știu ce au de făcut din prima zi a mandatului pentru a ridica în mod real nivelul de trai al cetățenilor și a le oferi condiții demne de secolul în care trăim, de la sănătate, până la educație, infrastructură și restul domeniilor care au un impact semnificativ asupra modului în care reușim să evoluăm ca și comunitate.

Vă invităm să urmăriți materialul video pentru a descoperi cum și-a propus dr. Raluca Radu să se implice în rezolvarea problemelor din sistemul de sănătate nemțean.

Comandat de PSD Organizația Județeană Neamț, Executat de SC Ghici Computers SRL, Cod MF 21240002

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate