„Despre caracterul lui Andrei Carabelea” – Răzvan Cuc

0

În cadrul conferinței de presă de zilele trecute, Senatorul Răzvan Cuc a expus câteva aspecte legate de caracterul actualului primar, Andrei Carabelea, căruia îi place să își asume laudele pentru proiecte realizate de alte persoane, sau chiar mai grav, uită de respectul pentru persoanele în vârstă care locuiesc în acest oraș.

Foarte important, vă spuneam, când am vorbit de proiecte și că vrea să semneze proiectele altor persoane, m-am uitat la un lucru care din punctul meu de vedere a fost edificator în ceea ce privește caracterul actualului primar: țineți minte când îl ataca pe primarul Chitic, în campanie? Primar care dealtfel, dacă stăm și ne uităm, i-a dat bani pe ONG-ul lui, i-a oferit tot felul de avantaje și așa mai departe. Ce vedem noi acum, cu ce proiecte se laudă? A făcut el vreun proiect nou? Mi-a dat măcar un telefon să îmi ceară studiul de fezabilitate pe care l-am făcut pentru centura Pietrei? N-are nicio treabă băiatul ăsta…el se laudă cu proiectele oamenilor pe care i-a contestat, oamenilor care l-au ajutat, deci aceste este caracterul lui.

La fel, o altă mojicie – care mie personal mi s-a părut de neiertat: știți, cu toții ne iubim bunicii, părinții și avem mare grijă mai ales în perioada asta de pandemie ca ei să fie primii care să fie vaccinați, primii care să primească toată îngrijirea medicală și să ne asigurăm că le merge bine. Vă mai amintiți pe 18 ianuarie ce a făcut primarul Carabelea? A sărit peste rând ca să se vaccineze, în momentul în care Guvernul a zis clar că în perioada aceea se vaccinează doar cei cu vârste înaintate – s-a băgat în fața lor să se vaccineze ca și cum, știți sintagma aia: „ești cel mai bun, ca tine nu mai găsim”, a transmis Răzvan Cuc.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate